Koray Avcı’nın Sesi Gülen Adam Dövmesi

Ünlü şarkılara yaptığı coverlar ile gönüllerde taht kuran Koray Avcı, dövmesiyle sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Geçtiğimiz akşam seslendirdiği şarkılarla sevenlerine keyifli bir gece yaşatan Avcı, dövmeleriyle dikkat çekti. İlk albümü “Aşk İle”yi koluna, ikinci albümü “Sesi Gülen Adam”ı da sırtına yazdıran Avcı, “Bu iki albüm de benden bir parça” dedi. Koray Avcı’nın dövmesi sosyal medyada günün konusu haline geldi! Peki, Koray Avcı kimdir?

Sırtına kocaman “Sesi gülen adam” yazdıran Koray Avcı’nın dövmesini gören hayranları şoke oldu. “Gerçek değildir inşallah” “Bu nasıl dövme” yorumları yağdı. Avcı’nın bazı hayranları ise sırf şarkıcıyı sevdiği için “Güzel olmuş” yorumunda bulundu. Ünlü şarkıcı Koray Avcı, sırtına kocaman “Sesi gülen adam” dövmesi yaptırdı. Avcı’nın dövmesine, “Gerçek değildir inşallah” yorumu yağdı. Koray Avcı’nın dövmesi sosyal medyada günün konusu haline geldi!

Koray Avcı’nın Dövmesi

Ünlü şarkılara yaptığı coverlar ile gönüllerde taht kuran Koray Avcı, dövmesiyle sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

Geçtiğimiz akşam seslendirdiği şarkılarla sevenlerine keyifli bir gece yaşatan Avcı, dövmeleriyle dikkat çekti.

İlk albümü “Aşk İle”yi koluna, ikinci albümü “Sesi Gülen Adam”ı da sırtına yazdıran Avcı, “Bu iki albüm de benden bir parça” dedi.

“SESİ GÜLEN ADAM”

Sırtına kocaman “Sesi gülen adam” yazdıran Koray Avcı’nın dövmesini gören hayranları şoke oldu. “Gerçek değildir inşallah” “Bu nasıl dövme” yorumları yağdı. Avcı’nın bazı hayranları ise sırf şarkıcıyı sevdiği için “Güzel olmuş” yorumunda bulundu.

Basından

Comments (0)
Add Comment