Koray Avcı’nın “Sesi Gülen Adam” Lakabı Nereden Geliyor?

Koray Avcı ve Oğuz Arslan sonrasında her zaman olduğu gibi sokakta, evde, arkadaş ortamında, farklı illerin meşhur yerlerinde, barlarda, konserlerde farklı şarkılar seçerek onlara akustik ve performans videolar çekerek milyonlara ulaşmayı başardılar.

Koray Avcı, Oğuz Arslan ikilisinin ayrılmasından sonra kardeşi yerine koyduğu Köksal Fındık ile yoluna devam etmektedir. Koray Avcı aynı zamanda çok dokunaklı şiirlerde yazmış ve bunları şarkılar arasında ve hikayeler veya yaşanmışlıklar arasında eşsiz gülen sesi ile seslendirmiştir.

Müzik yapmasına tek destek veren babannesi ise Koray Avcı’nın en büyük aşkı. Farklı illere giderek çok farklı projelere imza atan Koray Avcı ve Köksal Fındık hala halkın arasında yer almaya devam ediyorlar. Asıl amaçlarının meşhur olmaktan ziyade şarkıları ile dinleyenlere farklı tatlar yaratmak, onlarla ağlamak ve onlarla gülmek.

Sesi Gülen Adam Koray Avcı olarak bilinen Koray Avcı’nın “Sesi Gülen Adam” lakabı ise videolarda yapılan yorumlarda genellikle aynı yorumu paylaşmış olunmasıdır. Arkadaşları ile beraber yapılan bu yorumların onları çok etkilemesinden dolayı “Sesi Gülen Adam”ı kullanmışlardır.

Comments (0)
Add Comment